អាច​ជា​មូល​ហេតុ​ផ្ដាសាយ​បក្សី

ខ្ញុំមាន​ព័ត៌មាន​មួយ ​ដែល​អ្នក​មិន​ទាន់​ដឹង​ ឬ​ក៏​បាន​ដឹង​ហើយ​។ ប័រ​ដែល​គេ​លាប​នំបុ័​ងដាក់​សាច់ គេ​ធ្វើ​ពី​ពងទា​ឆៅ ឬ​ពង​មាន់​វៃ​វារហូត​ដល់​ចេញ​ទៅ​ជាប័រ។ ចំពោះ​ផ្ដាសាយ​បក្សី​ប្រ​ហែល​ជា​មាន​គ្រោះ​ថ្នាក់​ខ្លាំង​ណាស់។ អ្នក​ទាំងអស់​គ្នា​គួរ​ ញ៉ាំ​នំបុ័ង​ដាក់​សាច់​ សូម​ប្រាប់​គេ​កំ​ឲ្យ​លាប ប័រ​ធ្វើ​អ្វី។ ពេល​នេះ​មាន​ខ្យល់​ធ្លាក់​រងារ​បែប​នេះ​វា​អាច​​ធ្វើ​ឲ្យ​ងាយ​ក្នុង​ការ​កើត ​មាន​ជំងឺ​ផ្ដាសាយ។
នេះ​ជា​បំណង​ល្អ ពី​ខ្ញុំ

Advertisements

មួយចំលើយ

  1. […] អាច​ជា​មូល​ហេតុ​ផ្ដាសាយ​បក្សី […]

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s

%d bloggers like this: